De ligging is gewoon perfect

Kavelgebied Bleizo

U zoekt een kavel?

Bel met Edwin Klop 06-33718684 of mail e.klop@bleizo.nl

Het is de combinatie van een perfecte ligging en een uitstekende ontsluiting die Bleizo maken tot de ideale bedrijventerreinlocatie. Dat zegt Edwin Klop. Klop is binnen het projectbureau Bleizo verantwoordelijk voor de verkoop van grond.

Schaars

Voor de ontwikkeling van bedrijventerreinen hebben we op dit moment de wind in de rug. De aanhoudende economische groei heeft grote vraag naar ruimte in beweging gebracht voor sectoren als handel, productie, logistiek & distributie. Investeringsgelden worden vrijgemaakt om mee te kunnen dingen naar het schaarse aanbod van grootschalige bedrijfskavels. “Ik word hierbij actief door de markt benaderd en dat is wel eens anders geweest”.

bekijk de kavelmogelijkheden

Voordelen van een Bleizo kavel

Uitstekend bereikbaar

Via de weg, maar ook via het openbaar vervoer

Centrale ligging

De ideale uitvalsbasis voor de regio Rotterdam - Den Haag

Kavels tot 12 hectare

Dé plek voor organisaties die bewegingsvrijheid zoeken

Edwin Klop

Edwin Klop, marketing en verkoop bedrijventerrein

Veel mogelijk

Bleizo ligt pal aan de A 12 bij de oprit en mei 2019 is hier tevens het station Lansingerland-Zoetermeer geopend. Een vervoerknoop waar trein, auto, bus en fiets met elkaar verbonden worden. Het is een ideale uitvalsbasis naar de regio Rotterdam en Den Haag. Op Bleizo geldt verder een algemene bedrijfsbestemming en de kavels zijn er groot. Dit betekent dat er voor een onderneming die ruimte en bewegingsvrijheid zoekt heel veel mogelijk is.

Ontwikkeling

Klop loopt in zijn functie van accountmanager al een flink tijdje mee. Zo is hij ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van het Prisma Bedrijvenpark aan de andere zijde van de A12. Daar hebben zich de ontwikkelingen in een hoog tempo voltrokken. Er zijn hier veel verschillende bedrijven gevestigd met als gemene deler logistiek en distributie. Wie over het terrein rijdt, ziet organisaties als Hoogvliet, Aldi, Thermo Fisher en Hello Fresh. Toeval? Klop: “Ik denk niet dat dit soort bedrijven met elkaar overleggen waar ze zich gaan vestigen. Wel houden ze elkaar natuurlijk nauwlettend in de gaten. En voor hen geldt allemaal dat ze met een vestiging hier op de perfecte locatie zitten met een prima bereik naar de omliggende steden.”

Accountmanagement

Klop doet het werk met veel plezier. “Je ziet het resultaat van je werk na verloop van tijd letterlijk uit de grond komen. Ik vind het mooi zo’n bedrijventerrein tot ontwikkeling te zien komen. Grote gebouwen, veel dynamiek. Het geeft het gebied een eigen status, hier gebeurt het!” Klop zit daarbij niet naast zijn telefoon te wachten tot hij gebeld wordt. “Nee hoor, ik ga naar netwerkbijeenkomsten, praat met mogelijke prospects en probeer de mogelijkheden die hier liggen zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen. En dan is het niet gek wanneer een onderneming voor een nieuwe vestigingslocatie aan ons denkt.”

Informatie

Kennismaken met Edwin Klop of benieuwd naar vestigingsmogelijkheden op Bleizo? Dat kan. Edwin is telefonisch te bereiken via 06-33718684 of mail e.klop@bleizo.nl

Bleizo Businesspark

De plek om te ondernemen

Bekijk de kavelmogelijkheden